Agata Zarębska
Agata Zarębska, współautorka książki Łódzka Kuchnia Regionalna od kilkunastu lat związana jest z gastronomią – prywatnie i zawodowo. W codziennej pracy, wspólnie z Izabellą Borowską doradza, jak otwierać i prowadzić restauracje, tworzy portal Jemy w Łodzi poświęcony kulinarnemu życiu miasta, organizuje wydarzenia i festiwale (m.in. Jemy w Łodzi Food Fest, rozdanie Łódzkich Nagród Kulinarnych, Święto Czekolady czy Ramen Festival) i działa na rzecz promocji lokalnej kuchni.
KSIĄŻKI AUTORA: Agata Zarębska
Łódzka kuchnia czterech kultur - The Lodz Cuisine of Four Cultures
Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym styka...
37.43 zł
Łódzka kuchnia regionalna - Lodz regional cuisine
Łódzka kuchnia regionalna to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Au...
37.43 zł
Proszę się zalogować.
email: | |
hasło: | |
Zalogowanie oznacza akceptację regulaminu oraz Polityki Ochrony Prywatności (RODO) w jego obecnym brzmieniu. | |
Nie pamiętasz hasła? | |
Nie masz jeszcze konta? |