Agata Zarębska
Agata Zarębska, współautorka książki Łódzka Kuchnia Regionalna od kilkunastu lat związana jest z gastronomią – prywatnie i zawodowo. W codziennej pracy, wspólnie z Izabellą Borowską doradza, jak otwierać i prowadzić restauracje, tworzy portal Jemy w Łodzi poświęcony kulinarnemu życiu miasta, organizuje wydarzenia i festiwale (m.in. Jemy w Łodzi Food Fest, rozdanie Łódzkich Nagród Kulinarnych, Święto Czekolady czy Ramen Festival) i działa na rzecz promocji lokalnej kuchni.
KSIĄŻKI AUTORA: Agata Zarębska
Łódzka kuchnia czterech kultur - The Lodz Cuisine of Four Cultures
Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym stykamy się na co dzień – łó...
37.43 zł
Łódzka kuchnia regionalna - Lodz regional cuisine
Łódzka kuchnia regionalna to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną ...
37.43 zł
- A jednak kolej. Tom V. Przemysł na szynach. Kolej wobec industrializa...
- Sekrety województwa łódzkiego
- Łódzka kuchnia regionalna - Lodz regional cuisine
- Nasz Świdermajer
- Elektryfikacja Warszawskiego Węzła Kolejowego 1933–1950
- Ukryta przestrzeń. Wojskowe lata warszawskiego Bemowa 1945–1989
- Zabytkowa stacja kolejowa Gniezno. Od Kolei Górnośląskiej do Planu ...
- Dworzec Warszawa Główna i linia średnicowa 1921–1949
- Zaczarowany Lwów. Przewodnik nieoczywisty
- Dzieła hydrotechniki w Polsce. Kanał Górnośląski (Gliwicki)
Proszę się zalogować.
email: | |
hasło: | |
Zalogowanie oznacza akceptację regulaminu oraz Polityki Ochrony Prywatności (RODO) w jego obecnym brzmieniu. | |
Nie pamiętasz hasła? | |
Nie masz jeszcze konta? |