Izabella Borowska
Izabella Borowska, współautorka książki Łódzka Kuchnia Regionalna związana jest ze światem gastronomii od kilkunastu lat. Na co dzień, wspólnie z Agatą Zarębską doradza, jak otwierać i prowadzić restauracje, jest współzałożycielką portalu Jemy w Łodzi w całości poświęconego kulinarnemu życiu miasta, organizuje lokalne wydarzenia (m.in. Jemy w Łodzi Food Fest, rozdanie Łódzkich Nagród Kulinarnych, Święto Czekolady czy Ramen Festival), jest też jurorką w różnego rodzaju tematycznych konkursach (m.in. Festiwalu Zielone Smaki, Tygla Smaku czy Polskiego Producenta Żywności).
KSIĄŻKI AUTORA: Izabella Borowska
Łódzka kuchnia czterech kultur - The Lodz Cuisine of Four Cultures
Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym styka...
37.43 zł
Łódzka kuchnia regionalna - Lodz regional cuisine
Łódzka kuchnia regionalna to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Au...
37.43 zł
Proszę się zalogować.
email: | |
hasło: | |
Zalogowanie oznacza akceptację regulaminu oraz Polityki Ochrony Prywatności (RODO) w jego obecnym brzmieniu. | |
Nie pamiętasz hasła? | |
Nie masz jeszcze konta? |