WYSZUKIWARKA

 
wpisz szukaną frazę i wybierz obszar poszukiwańSzukaj w:               
Blue 3 new 2022Region newBlue 1 new

Informacje

Herbata - przewodnik

Herbata - przewodnik

Kategorie:

Cena katalogowa: 19.90 zł
Cena promocyjna: 14.93 zł
Nakład wyczerpany
Podaj swój adres email:

Jak mawiał Henry James: Mało jest w życiu chwil przyjemniejszych od tych poświęconych na ceremonię zwaną popołudniową herbatą. Warto zatem wiedzieć więcej o tym niezwykłym napoju, o którym często tak niewiele wiemy, choć towarzyszy nam co dnia. Książka ta zawiera zarówno informacje ogólne, jak i praktyczne dotyczące herbaty. Poznajemy najważniejsze rejony upraw, obyczaje i ciekawostki związane z herbatą, wiele interesujących gatunków, dowiadujemy się o tym, co zawiera herbata i jakie są jej właściwości zdrowotne. Niezwykle przydatne okażą się z pewnością praktyczne wskazówki dotyczące przechowywania i przygotowywania herbaty. Wygodna i przejrzysta forma przewodnika ułatwi korzystanie z podanych informacji.

Mamy zatem nadzieję, że tak, jak herbatę pije się, aby zapomnieć o zgiełku świata (T'hien Yiheng), również ta lektura pozwoli Państwu oderwać się od szalonego tempa współczesności.


Szczegóły książki:
Ilość stron:72
Format:145 x 205 mm
Oprawa:twarda
ISBN:978-83-7415-083-5
EAN:9788374150835
Waga:230 g
Spis treści (txt):Zobacz spis treści
Fragment ksiązki (pdf):Zobacz fragment książki

Książki o podobnej tematyce:

Konrad Niklewicz
Fabrykacya win owocowych i miodów

Prezentowany reprint to jedna z pierwszych książek, dotyczących wyrobu win owocowych i miodów, wydanych na ziemiach polskich. Jej autorem był wybitny specjalista - inspektor winnic w ...
19.90 zł
14.93 zł

Agata Zarębska, Izabella Borowska
Łódzka kuchnia czterech kultur - The Lodz Cuisine of Four Cultures

Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym stykamy się na co dzień – łó...
49.90 zł
37.43 zł

Agata Zarębska, Izabella Borowska
Łódzka kuchnia regionalna - Lodz regional cuisine

Łódzka kuchnia regionalna to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną ...
49.90 zł
37.43 zł



Klienci, którzy kupili tę książkę, kupili również:

Artur Rumpel
Religie w Polsce

 Wbrew powszechnie przyjętej opinii, wyznaniowa mapa Polski jest bardzo różnorodna i warto tę cechę poznać. Książka „Religie w Polsce” będzie w tym ...
79.90 zł
59.93 zł

Mieczysław Orłowicz
Przewodnik po Europie - Europa środkowa i wschodnia (reprint z 1914 roku)

Przewodnik po Europie dra Mieczysława Orłowicza jest jednym z najciekawszych wydawnictw turystycznych wydanych w języku polskim na początku XX wieku. Niniejszy tom prezentuje środkowo-wschodnią część naszego ...
59.90 zł
44.93 zł

Nakład wyczerpany
Sue Johanson
Porozmawiajmy o seksie. Sue Johanson odpowiada na pytania telewidzów

Sue Johanson (ur. 1946) to autorka jednego z najpopularniejszych programów telewizyjnych w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie Talk Sex with Sue Johanson, w Polsce znanego z kanału Zone ...
39.90 zł
29.93 zł

Iwona Malec
Królowie Polski

Książka prezentuje koronowanych władców Polski. Znajdziecie w niej informacje dotyczące poszczególnych królów oraz ważnych wydarzeń historycznych, któ...
29.90 zł
22.43 zł

Nakład wyczerpany
Urszula Pigułowska
Las i jego mieszkańcy

"Las i jego mieszkańcy" to pełnokolorowy album dla dzieci. Jego treść opisuje las jako wspólnotę żywych organizmów, w której wszystkie ...
29.90 zł
22.43 zł

Nakład wyczerpany
×

Proszę się zalogować.

email:
hasło:

Zalogowanie oznacza akceptację regulaminu oraz Polityki Ochrony Prywatności (RODO) w jego obecnym brzmieniu.


Nie pamiętasz hasła?
Nie masz jeszcze konta?